Verzenden en levering

Verzenden
Wij streven er naar om de bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. De levertijden staan bij de artikelen vermeld.
Grote aantallen of bestellingen met eigen logo en/of artikelen, hebben een langere levertijd. Hiervoor wordt persoonlijk contact met je opgenomen om dit te bespreken.

Verzending binnen Nederland
€5,00 voor bestellingen onder de €50,-.
Gratis voor bestellingen vanaf €50,- (excl. btw)

Het is mogelijk om een PostNL afhaal locatie te kiezen tijdens het plaatsen van de bestelling.

Verzending naar België

€8,00 voor bestellingen onder de €50,-.
Gratis voor bestellingen vanaf €50,- (excl. btw)

Pakket niet ontvangen
Wanneer op de track&trace staat aangegeven dat het pakket is afgeleverd, maar je hebt daadwerkelijk niets ontvangen neem dan contact met ons op via het contactformulier
of telefonisch via +31619833002 Klopt het bezorgadres welke is opgegeven of heb je de brievenbus gecheckt? Veel artikelen worden per brievenbuspakket verstuurd.
In overige gevallen kan het wellicht voorkomen dat de bezorger het pakket niet kon afleveren en hiervoor een niet thuis bericht in de brievenbus heeft gedaan. Mogelijk is het pakket bezorgd bij de buren of komt op een andere bezorgdag terug. 

Artikel beschadigd ontvangen
Jammer, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We pakken de artikelen zo goed mogelijk in, maar schade aan het artikel kan altijd wel eens gebeuren tijdens de bezorging. Dit lossen we natuurlijk voor je op. Wanneer je de bestelling hebt ontvangen maar een artikel is beschadigd neem dan z.sm. contact op via het contactformulier, of telefonisch via +31 619833002. Vanzelfsprekend worden alle pakketten zorgvuldig ingepakt en verstuurd. 

Jouw bestelling volgen (track & trace)
Nadat we jouw bestelling hebben verwerkt en die klaar staat om verstuurd te worden, ontvang je altijd een e-mail met een link om de status van de levering te kunt volgen. Heb je op een werkdag voor 23:59 besteld en de volgende dag nog geen mail ontvangen, controleer dan of de mail in de ongewenste mailbox is terechtgekomen en neem anders contact met ons op: info@chikitu.com.

Artikel niet op voorraad
Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij contact met je op. Zorg dus altijd dat het e-mailadres juist is ingevuld en je de mail regelmatig bekijkt.

Retourneren

Wil je de bestelling of een artikel retourneren? Klik op Retourneren en bekijk hoe je dat gemakkelijk kunt doen.

Levering
Wij streven ernaar om u product te verzenden binnen 1-3 werkdagen, echter kan het voorkomen dat u pakket vertraagd is.

  • De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.
  • Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.
  • Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van dit artikel is vermeld, zal het bedrijf geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op een schadevergoeding.
  • Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.
  • In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.
  • Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondernemer zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor rekening van de ondernemer.
  • Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Op maandag t/m zaterdag sturen wij bestellingen die voor 23:59 geplaatst en afgerond zijn dezelfde dag op. 
Je bestelling wordt, mits er geen verstoringen en vertragingen zijn, tussen 1-3 werkdagen geleverd. 
Bestellingen gedaan op zondag, worden op maandag verstuurd.